Service & Onderhoud

Service & Onderhoud2020-05-04T13:16:37+00:00

Gebeld worden bij alarm 

Wilt u door  het alarmsysteem gebeld worden wanneer er beweging is waargenomen in of rondom uw huis, winkel of bedrijfspand? Dat kan. Het is mogelijk om een simkaart met maandelijks tegoed in het alarmsysteem te plaatsen. Met deze oplossing is het alarmsysteem ook verbonden met het gsm-netwerk. Het voordeel van deze toevoeging is, dat u bij een alarmmelding op verschillende wijze geattendeerd kunt worden.

Jaarlijks onderhoud alarmsysteem

Het onderhouden van uw alarmsysteem is zeker aan te raden. Alleen met een regelmatige onderhoudsbeurt kan 100%beveiligd een langdurige optimale werking van het alarmsysteem systeem garanderen. Daarom adviseren wij u de aangeboden beveiligingssystemen na oplevering te laten onderhouden door een servicetechnicus van 100%beveiligd. De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd bij een onderhoudsbeurt.

Onderhoud:

O Reinigen van alle sensoren en melders

De sirene(s) worden getest

O Detectiezone testen in alle ruimtes

Batterijen vervangen waar nodig

Controleren of de installatie aan de huidige situatie voldoet

Testen

Apparatuur

Alle aangesloten sensoren en melders worden getest

Aanpassingen in uw huis kunnen het bereik van de sensoren verstoren, daarom ondergaan alle sensoren en melders opnieuw een detectiezone test. Indien nodig worden de sensoren verplaatst.

Reinigen

Contact spray

Niet onderhouden sensoren kunnen vals alarm veroorzaken

Alle onderdelen worden grondig gereinigd met een speciale spray, waardoor insecten en spinnenwebben geweerd worden. De levensduur en kwaliteit van het alarmsystemen worden hierdoor gewaarborgd.

Uitbreiding

Systeem

Nieuwe toevoegingen worden gratis geïnstalleerd

Onze monteur controleert of het geïnstalleerde systeem de actuele woonsituatie compleet beveiligd. Mocht het zo zijn dat een uitbreiding noodzakelijk is, dan kan dit direct gerealiseerd worden.

Contact opnemen

Beveilig uw woning of bedrijf vandaag nog!

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en bieden graag een mogelijkheid binnen uw budget.
Contact opnemen